3. november 2007

Det er synd for Rikke Hvilshøj

Det er synd for Rikke Hvilshoej Rikke Hvilshøj, at I bliver ved med at skælde hende ud. Det bliver det jo ikke bedre af.Det er blevet opdaget, at integrationsminister Rikke Hvilshøj kom til personligt at godkende flytning af en 13 årig psykisk syg irakisk dreng til Odense og godkende udvisning af resten af familien til Irak.


Hold nu op med at være så hård ved Rikke Hvilshøj. Hun er jo bare en stille kvinde, som gennem hele livet altid har gjort hvad der er blevet sagt til hende, hun skal gøre. Bliv i stedet vred på de mennesker, som siger til hende, at hun skal gøre sådan noget. Så bliver Rikke Hvilshøj heller ikke ked af det og hun slipper for at forsøge at skjule det, som er ubehageligt for hende at have gjort.


Igen hjalp det dog Rikke Hvilshøj, da pressen støttede hende til at lave beslutningen om.
Rikke Hvilshøj blev godtnok kritiseret lidt forinden, men hendes svar herpå var som sædvanligt uovertruffent: "Jeg har gjort hvad jeg kan" og "Jeg er blevet overrulet" (Det var ifølge Rikke Hvilshøj domstolen, som havde truffet beslutning om udvisning og så kan en politiker og minister selvfølgeligt intet stille op).

Men som altid, når Rikke Hvilshøj bliver opdaget, endte historien lykkeligt, så nu bliver familien ikke adskilt og drengen får sin nødvendige psykiatriske behandling.

Tak Rikke Hvilshøj, du er sød!Test af lyd og afspiller

Underholdning

Dette er også et valg !

Thisted Bryghus's medarbejdere har indspillet en melodi og sang, som de ikke har noget imod, om den går hen og bliver en "ørehænger", og kendt videnom.

Sangen bliver ikke til salg, hverken i gængse pladebutikker eller andre steder, så din eneste mulighed for at erhverve den, er ved at downloade den fra Thisted Bryghus eller høre den her.


Thisted Bryghus


Bare rolig - indlægget fjernes efter jul

2. november 2007

DF - Dansk Folkekunst

( email til info@danskfolkekunst.dk 2. november 2007  Sitet er et besøg værd )
 
________________________________________________
 
Hejsa
 
 
 
Tak for jeres bidrag  ( http://www.danskfolkekunst.dk/index.html ) til den danske og sikkert kommende internationale "kulturdebat". Håber I vil udbygge den også efter valget er overstået.
 
Har netop ud fra historisk interesse og ud fra en personlig bekymring over nationale og internationale politiske udvikling siddet og læst udvalgte taler af propagandaminister Goebbels, idet der i min erindring forekom mig noget meget genkendeligt. Det gjorde der. Se http://www.historie-nu.dk/goebbels.htm under linkene til talerne og I vil sikkert ligeledes kunne finde mange paralleler til den af DF's anvendte form og retorik.
 
Jeg tror, at det er meget vigtigt, at I ikke bare kopierer Dansk Folkepartis provokerende udtryksform, men tydeligt gør opmærksom på den dybere mening med at fremvise valgplakaterne. Plakaterne har jo tydeligt en kunstnerisk værdi, idet de billedligt udtrykker kommunikation mellem politikeren og "manden på gaden" med videre.
 
Med venlig hilsen
   Erik Kaagaard
 
PS. Backup af jeres site er klar til at blive lagt ud på mit site, hvis i bliver tvunget til at lukke. Det fremgår af Jyllands Postens artikel, at dette er Dansk Folkepartis intention. 
 
"Der ingen grænser for hvad Dansk Folkeparti i ytringsfrihedens navn må ytre og samtidigt må der ikke rettes kritiske bemærkninger mod Dansk Folkeparti eller medlemmer heraf, før Dansk Folkeparti med henvisning til danske værdier truer med bål og brand og derforuden stort set aldrig forholder sig til indholdet af kritikken. Det er vist den slags, som falder ind under begrebet populistisk retorik og som vi tidligere i den danske folkeskole lærte kan føre til krig og er meget farligt for demokratiets udvikling."
- citat: Erik Kaagaard
 
__________________________________________________________
 
             Eksempel på folkekunst

30. oktober 2007

Velkommen til bloggen på www.kaagaard.dk

Overvejende undren - velkommen

Dagens debat mellem diverse politikere bærer tydeligt præg af at vælgere skal indfanges efter devisen "hellere gå efter manden end efter bolden", hvor politikken synes at være mindre væsentlig end de personer, som søger at fremføre politikken. Den der således er bedst til at udøve "splitting" bliver dermed den person, som fremstår mest populistisk med det mest svævende politiske budskab. Af sikkert mange grunde tiltrækker denne facon mange vælgere og det undrer mig.
Velkommen til min blog.
Erik Kaagaard - webmaster på http://www.kaagaard.dk/


Politikerøjne
Billede af øjnene på kendt politiker (kriger) som forsvarer drabene på civile