3. november 2007

Det er synd for Rikke Hvilshøj

Det er synd for Rikke Hvilshoej Rikke Hvilshøj, at I bliver ved med at skælde hende ud. Det bliver det jo ikke bedre af.Det er blevet opdaget, at integrationsminister Rikke Hvilshøj kom til personligt at godkende flytning af en 13 årig psykisk syg irakisk dreng til Odense og godkende udvisning af resten af familien til Irak.


Hold nu op med at være så hård ved Rikke Hvilshøj. Hun er jo bare en stille kvinde, som gennem hele livet altid har gjort hvad der er blevet sagt til hende, hun skal gøre. Bliv i stedet vred på de mennesker, som siger til hende, at hun skal gøre sådan noget. Så bliver Rikke Hvilshøj heller ikke ked af det og hun slipper for at forsøge at skjule det, som er ubehageligt for hende at have gjort.


Igen hjalp det dog Rikke Hvilshøj, da pressen støttede hende til at lave beslutningen om.
Rikke Hvilshøj blev godtnok kritiseret lidt forinden, men hendes svar herpå var som sædvanligt uovertruffent: "Jeg har gjort hvad jeg kan" og "Jeg er blevet overrulet" (Det var ifølge Rikke Hvilshøj domstolen, som havde truffet beslutning om udvisning og så kan en politiker og minister selvfølgeligt intet stille op).

Men som altid, når Rikke Hvilshøj bliver opdaget, endte historien lykkeligt, så nu bliver familien ikke adskilt og drengen får sin nødvendige psykiatriske behandling.

Tak Rikke Hvilshøj, du er sød!1 kommentarer:

Anonym sagde...

Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) har fået nok af at være minister. Midt under forhandlingerne om et nyt regeringsgrundlag og et nyt ministerhold, har hun meddelt statsminister Anders Fogh Rasmussen (V), at hun ikke vil fortsætte som minister.

16. november 2007 06:15  

Send en kommentar

<< Start